LechnerConsult medisch advies

 

Wij zijn specialist op het gebied van gezondheidsschade

Onze klanten zijn juristen, belangenbehartigers, verzekeraars, bedrijven en overheidsinstanties. Wij adviseren ook particulieren, maar dan bij voorkeur via een specifieke vraagstelling van hun gemachtigde of belangenbehartiger. Op deze website vindt u meer informatie over wie wij zijn en wat wij doen en leest u hoe de organisatie werkt.
Bij vragen kunt u op de door u gewenste manier contact met ons opnemen. Bij voorbaat dank voor uw interesse.

  

LechnerConsult is gevestigd in Rotterdam en Meppel

Het hoofdkantoor van LechnerConsult vindt u aan de Westblaak in Rotterdam. Daarnaast hebben wij een vestiging in Meppel. Ons medisch adviesbureau verleent haar diensten aan een brede klantenkring verspreid over heel Nederland.

 

LechnerConsult is een medisch adviesbureau met ambitie

Onze kerntaak is het verstrekken van medische adviezen. Dit doen we objectief en onafhankelijk. Daarnaast focussen we op het verder stroomlijnen van de processen en het stimuleren van innovatie.
LechnerConsult wil graag het verschil maken voor haar cliënten en zet juist daarom in op continue vernieuwing van de dienstverlening en verjonging van haar team.
Daarbij blijft de focus gericht op de onafhankelijke en zorgvuldige weging door onze specialisten, waarmee wij inzicht in gezondheidsschade toegankelijk maken voor iedereen.